Isnin, 12 Disember 2016

CARA ORDER




LANGKAH 1
Anda boleh hubungi Nad melalui panggilan telefon, SMS, weechat, telegram dan whatsapp di talian 012-7763989 untuk mendapatkan maklumat mengenai produk. Nad akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik.


LANGKAH 2
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan Cimb. Nad akan berikan nombor akaun.





LANGKAH 3
Setelah pembayaran di buat, anda perlu berikan bukti pembayaran. Selain itu, anda perlu berikan maklumat nama, alamat dan nombor telefon untuk pengeposan vitamin. Nad akan poskan vitamin tersebut.

Ahad, 11 Disember 2016

SIJIL HALAL SHAKLEE

SHAKLEE DIJAMIN & DIYAKINI HALAL

Bagi mereka yang tidak pernah mengenali Shaklee dengan lebih dekat sudah tentu tertanya-tanya tentang status halalnya kerana produk import dari negara barat. Malah tentu ada yang terus menolak untuk menggunakan produk ini kerana desas-desus yang mengaitkannya dengan unsur babi. Subhanallah, Kalau benar produk Shaklee mengandungi unsur haram tersebut, alangkah berdosanya kami pengedar-pengedar muslim yang tegar makan dan menjual produk Shaklee kepada muslim-muslim lain.


STATUS HALAL YANG DIJAMIN DAN DIIKTIRAF


a)Islamic Services of America (ISA) yang mengeluarkan sijil halal shaklee www.isahalal.org  


b) Produk Shaklee untuk pasaran Malysia dihasilkan di kilang yang mempunyai persijilan Halal dari Islamic Services Of America (ISA)

c) ISA merupakan badan persijilan Halal luar negara yang diiktiraf JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia)
http://www.halal.gov.my/v4/FINAL%20-%20CB%20List%20as%20at%203%20August%202016.doc%20update.%2009112016.pdf



SIJIL HALAL YANG DIKELUARKAN OLEH ISLAMIC SERVICES OF AMERICA (ISA)


SIJIL HALAL LUAR NEGARA YANG DIIKTIRAF OLEH JAKIM



Ada juga pelanggan yang gusar bila tiada logo Halal pun pada botol atau canister produk Shaklee. Jangan risau, JAKIM telah mengeluarkan jaminan terhadap status halal produk Shaklee dengan mengeluarkan sijil. Sijil tersebut akan menyenaraikan semua produk Shaklee yang halal dan perlu diperbaharui setiap tahun oleh Syarikat Shaklee. Selagi JAKIM tak bagi lampu hijau, selagi itu sijil tidak akan dikeluarkan.


Kesimpulannya, produk shaklee 100% dijamin dan diyakini halal. Tak perlu ragu-ragu lagi. Sekiranya anda berminat nak mencuba produk Shaklee boleh hubungi Nad. Free consultations dan bersedia memberi khidmat yang terbaik.











Nadeea 0127763989
Id : 951412

Jumaat, 2 Disember 2016

HUBUNGI SAYA


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Jika anda ingin mendapatkan produk-produk Shaklee beserta cara pengambilan yang betul sila hubungi Nad. Selain tu Nad akan berikan konsultasi secara percuma. Nad adalah pengedar Shaklee Batu Pahat dan kawasan sekitarnya.




Nama : Nurnadeea Binti Sairen

Shaklee ID: 951412

No. Telefon : 012-7763989

Emel : nadeea85@gmail.com

COD Area : Parit Raja, Batu Pahat, Air Hitam, Rengit, Parit Sulong, UTHM, Senggarang, Seri Gading

PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA

Jika anda ingin membeli sendiri produk Shaklee di cawangan Shaklee yang sah sila ke cawangan Shaklee di

a) Empire Tower Subang (HQ)
b) Taman Sri Rampai (Cawangan Center)
c) Kota Bharu (Cawangan Pantai Timur
d) Ipoh, Penang (Cawangan Utara
e) Johor Bahru (Cawangan Selatan)
f)Kota Kinabalu (Cawangan Malaysia Timur)


ID sah ahli/pengedar Shaklee diperlukan ketika pembelian.

Anda juga dialu-alukan untuk mendaftar sebagai ahli. Selain untuk kegunaan sendiri anda juga boleh menjana pendapatan sampingan. Hubungi Nad untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan pendaftaran sebagai ahli Shaklee yang sah.



Khamis, 1 Disember 2016

KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE




بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ saya Nurnadeea Sairen atau lebih dikenali sebagai nad dan telah mempunyai 3 orang cahayamata. Nad telah berjaya mencapai pangkat Senior Supervisor dalam Shaklee pada Januari 2014 dan telah menjadi pengedar terbesar di Batu Pahat dan Parit Raja. Nad mengenali shaklee sejak tahun 2013 untuk mencuba set kehamilan shaklee semasa hamil anak ke-3. Set yang Nad ambil adalah ESP, Vitamin C, B-Complex, Ostematrix, Vitalea dan Omega Guard. Nad membeli set ini dari SID Shaklee yang sah yang bernama Julie Ali dan kini telah menjadi mak shaklee Nad.


Nad adalah seorang penjawat awam, iaitu Pembantu Pengurusan Murid (Pendidikan Khas). Kerja Pembantu Pengurusan Murid ni amat memenatkan dan memerlukan ketahanan emosi dan tenaga yang lebih untuk menjaga anak-anak syurga. Di rumah pula Nad perlu menjadi super mama untuk menguruskan 2 orang anak kecil yang berusia 3 tahun dan 1 tahun. Pada masa ni saya duduk berjauhan dengan suami sebab suami bekerja di Melaka, nad pula di Batu Pahat.

Nad mencuba set hamil shaklee ni dengan ikhtiar untuk sentiasa bertenaga dan kekal sihat. Bila makan suppliment shaklee ni bukan Nad sorang je yang dapat tapi baby dalam kandungan Nad pun dapat manfaatnya. Vitamin yang nurse bagi memang Nad tak makan langsung, Nad makan set hamil Shaklee je sepenuhnya. Bila keperluan nutrisi ibu hamil mencukupi InshaALLAH bayi yang dilahirkan sempurna, sihat dan bijak. Selain tu doa kepadaNYA pun penting dan amalan ibu hamil perlu dilaksanakan seperti mengaji, bersedekah dan melaksanakan perkara yang baik.


Pada 28 Ogos 2013 Nad selamat melahirkan baby boy yang diberi nama Muhammad Fayyadh Adhwa dengan berat 3.5 kg. Masa berpantang Nad amalkan set bersalin Shaklee juga iaitu ESP, Vitamin C, B-Complex, Ostematrix, Vitalea, Zink, Alfalfa, Lecithin dan Omega Guard. Pakej lengkap untuk untuk cepat pulihkan luka luar dan dalam, sentiasa bertenaga, serapat, milk booster, mengelakkan bengkak susu dan dapat turunkan berat badan sekali. yang luaran pula Nad amik set Nona Roguy dan Air Mancur.


Kini Nad menjadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ke-2 kerana sistem perniagaan Shaklee yang mudah, semua hanya di hujung jari sahaja. Sebelum menyertai shaklee Nad pernah buat perniagaan Amway, Forever, Elken, Herba Life dan menjual baju tapi semua perniagaan ni memerlukan komitmen di luar rumah pada masa tu. Nad mempunyai anak kecil jadi Nad  tak dapat memberikan komitmen sepenuhnya. Berbanding Shaklee pada masa tu dah boleh berniaga melalui FB dan Blog. Jadi Nad dapat memberikan komitmen sepenuhnya sambil menguruskan anak dan kerja- kerja rumah.


Shaklee semuanya hanya di hujung jari dari menjual barang,membeli barang, sesi coaching dan belajar mengenai produk dan tak ada risiko simpan stok. Sistem Shaklee ni pun best Bonus berdasarkan jualan yang kita buat, bila banyak sale yang kita banyak la bonus yang kita dapat. Selain itu bila kira dapat melahirkan leader baru bonus kita pun akan bertambah.




Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee???
Boleh call atau whatsapp Nad ditalian 012-7763989 untuk keterangan dengan lebih lanjut. 





KLIK SINI